Organisatie

VIA Containers.nl is een samenwerkingsorganisatie tussen gerenommeerde afvalinzamelaars en afvalverwerkers in heel Nederland. VIA Containers.nl biedt u een uitgebreid advies, inzameling en verwerking op een milieubewuste en (kosten)efficiënte wijze.

De VIA heeft als doelstelling uw afvalstromen snel, veilig en zeer kostenefficiënt in te zamelen en te recyclen binnen de huidige wetgeving. De VIA richt zich in het bijzonder op afval afkomstig uit o.a. bouw-
en sloopactiviteiten, wegenbouw, chemisch- en gevaarlijk afval, industrieel afval, milieuparken en gemeentes maar ook afval afkomstig uit instellingen zoals scholen en ziekenhuizen. De VIA garandeert een landelijke dekking in combinatie met een eigen karakter en een uitzonderlijk hoge service en kwaliteit.

Doordat onze leden landelijk verspreid zijn en wij kostenefficiënt werken, kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Daarnaast houdt u uw eigen contactpersoon en kan hij voor u regelen dat door heel Nederland uw afval ingezameld wordt. Wij ontzorgen u totaal!
Bij direct bestellen kunt u uw dichtstbijzijnde afvalinzamelaar vinden en direct op de webshop klikken om uw container te bestellen of informatie op te vragen.